Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се

...
Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се
Коментари Харесай

Генчев ще връща Неделев на “Колежа”

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще се опита да сервира подарък на почитателите на отбора. Специалистът ще опитва да върне на “Колежа ” любимеца на “бултрасите ” Тодор Неделев, твърди “Тема Спорт ”. 

Както е известно, халфът мина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе неочакван и шокира последователите. Той обаче по този начин и не съумя да се наложи при разградчани и по-често бе запаса. През пролетта Неделев записа едвам 5 мача в елита, в които се разписа един път. 
 Официално: Станислав Генчев е новият старши треньор на Ботев (Пд) Официално: Станислав Генчев е новият старши треньор на Ботев (Пд)
30-годишният полузащитник неведнъж е заявявал, че една от фантазиите му е да играе на новия “Христо Ботев ”. Именно това ще се опита да употребява Генчев, както и положителните си връзки с Лудогорец, където бе старши треньор, с цел да вземе Неделев чартърен. 
 Неделев влезе в топ 100 на елита Неделев влезе в топ 100 на елита
Една от главните аргументи Тошко да напусне Ботев бе някогашният треньор и досегашен консултант на притежателя Азрудин Валентич. Неделев на няколко пъти обществено подлагаше на критика босненеца, който към този момент няма нищо общо с клуба. Или най-малко това бе обявено от управлението, което неотдавна разгласи на клубния уебсайт, че Валентич е завършил всевъзможни връзки с “канарчетата ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР