Новият-стар президент Боби Михайлов не скри щастието си от спечелените

...
Новият-стар президент Боби Михайлов не скри щастието си от спечелените
Коментари Харесай

Щастливият Боби маха Гриша Ганчев от Изпълкома и взима Спас Русев


Новият-стар президент Боби Михайлов не скри щастието си от извоюваните избори за началник на БФС.

" Дори и на 55 години съм подготвен да се разплача в подобен миг. Тази победа ми дава религия, че с моя екип ще продължим да работим и да надграждаме. Наистина съм мощно разчувствуван. Много съм признателен на всички вас.

Гарантирам, че ще бъда това, което постоянно съм бил, и това, което съм заречен в тази зала. През последните месеци се изрекоха доста грозни неистини към мен и БФС.

През цялото това време не сме отговаряли, тъй като продължавахме да работим. Не може по всяко куче, което лае да хвърляш камък. Не съм желал да падам на това равнище, ние продължихме да работим до последно ”, сподели Михайлов.

В същото време стана ясно, че някогашният вратар на националния тим е предложил 14 души за членове на Изпълкома на футболната ни централа. Трябва да се означи, че навън от Изпълкома е Гриша Ганчев, който до този миг бе част от ръководството на футбола ни. Там обаче попада шефът на Левски Спас Русев.

Николай Гигов, Наско Сираков и Марин Митев също няма да бъдат част от бъдещия Изпълком. В него обаче ще намерят място Вальо Михов и юрист Михаил Статев. Също по този начин и Димитър Георгиев, който е народен представител от Българска социалистическа партия в Народното събрание и член на Комисията по младежта и спорта.

Ето и предложенията на Боби Михайлов: Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Румян Вълков, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев, Валентин Михов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Петър Величков, Панайот Рейзи, Димитър Георгиев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР