Новият шведски електромобил продължава успешната, петзвездната серия на Volvo Cars.

...
Новият шведски електромобил продължава успешната, петзвездната серия на Volvo Cars.
Коментари Харесай

Напълно електрическото Volvo C40 Recharge отличено с максимален резулат в тестовете за безопасност на Euro NCAP

Новият шведски електрически автомобил продължава сполучливата, петзвездната серия на Volvo Cars.

Новото Volvo C40 Recharge получи оптималната, петзвездна оценка за сигурност в тестванията Euro NCAP за 2022 година и се причисли към Volvo Cars събратята си като един от най-безопасните коли на пътя през днешния ден.

Успешното показване шведския кросоувър затвърждава безупречната известност на Volvo във връзка с сигурността, защото всички модели, които се продават през днешния ден, са с оптимален резултат в съответния Euro NCAP тест.

Новово C40 Recharge отбелязва изключително добър резултат и превъзхожда съперниците в теста във връзка с отбрана на пасажерите и системи за подкрепяне на лидера, защото разполага с един от най-богатите общоприети пакети за сигурност в сегмента. Наред с доста други сюжети, тези технологии подмагат водачите да виждат и заобикалят евентуални конфликти, да останат в лентата си и да понижат въздействието от инцидентно излизане отвън пътя.

„ Ние постоянно сме се стремяли да бъдем водач в сигурността “, споделя Малин Екхолм, началник на Центъра за сигурност на Volvo Cars. „ Придържаме се към най-строгите стандарти за сигурност във всички наши коли, доста от които се откриха с течение на времето. Без значение кой модел Volvo ще изберете, Вие и Вашите спътници ще пътувате в един от най-сигурните коли на пазара през днешния ден. “

Следвайки упоритостта на Volvo Cars да бъде международен водач във връзка с сигурността, новото потомство Volvo модели имат цел да слагат нови стандарти за сигурност в промишлеността.

*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР