Новият шеф на областната дирекция на МВР-Пловдив е старши комисар

...
Новият шеф на областната дирекция на МВР-Пловдив е старши комисар
Коментари Харесай

Йордан Рогачев е новият шеф на МВР-Пловдив област

Новият началник на регионалната дирекция на МВР-Пловдив е старши комисар Йордан Рогачев . Той бе показан от заместник-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов. До в този момент Рогачев бе шеф на ОДМВР-Пазарджик, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Шефът на МВР-Пловдив област Атанас Илков отива в Кърджали
Шефът на МВР-Пловдив област Атанас Илков отива в Кърджали

Венцислав Момчилов поема жандармерията в Кърджали

Йордан Рогачев е роден на 24 декември 1976 година Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи и Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " . В кариерата си е минал през всички изпълнителски и управителни равнища - от автоконтрольор в бранш " Пътна полиция ", шеф на група " Охранителна полиция " при РУ-Велинград и негов шеф , шеф на група в СПУ-Пловдив, внд шеф на ІV-то районно управление (на МВР) " Полиция " гр. Пловдив.

От юли 2014 година Рогачев е шеф на ОДМВР-Пазарджик, а от през днешния ден, 31 юли, със заповед на министър Младен Маринов Рогачев е назначен за шеф на ОДМВР-Пловдив.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че със заповед на вътрешния министър досегашният шеф на ОДМВР-Пловдив ст. комисар Атанас Илков е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР