Новият шампион на Италия ще бъде определен в последния кръг

...
Новият шампион на Италия ще бъде определен в последния кръг
Коментари Харесай

Милан и Интер с победи, всичко ще се реши в последния кръг

Новият първенец на Италия ще бъде избран в последния кръг на сезона, откакто в неделя съперниците за купата в Серия А Милан и Интер завоюваха своите мачове от 37-ия кръг.

Лидерът Милан не позволи неточност при семейството си на Аталанта и завоюва с 2:0. След нулево първо полувреме Рафаел Леао даде преднина на " росонерите " в 56-та минута, а Тео Ернандес подпечата триумфа на домакините в 75-та минута. По този метод краткотрайно Милан дръпна с пет точки пред Интер и чакаше неточност на " нерадзурите " при гостуването им на Каляри, с цел да чества.

Играчите на Симоне Индзаги обаче устояха на напрежението и завоюваха с 3:1 на остров Сардиния след два гола на централния нападател Лаутаро Мартинес и един на бранителя Матео Дармиан. За домакините се разписа бранителят Хараламбос Ликоянис.

По този метод Милан към този момент има 83 точки, две повече от втория Интер, и се нуждае от тъждество в последния си мач със Сасуоло като посетител, с цел да завоюва първа шампионска купа от 11 години насам. От своя страна Интер би трябвало да вземе семейството си на Сампдория и да чака загуба на градския си противник. Последният кръг в Серия А ще се играе в неделя, 22 май, от 20:30 часа българско време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР