Новият сезон в efbet Лига вече започна. Тук-таме очаквано, тук-таме

...
Новият сезон в efbet Лига вече започна. Тук-таме очаквано, тук-таме
Коментари Харесай

Идеалният отбор на efbet Лига за изминалия кръг

Новият сезон в efbet Лига към този момент стартира. Тук-таме предстоящо, тук-таме с изненади, само че постоянно напрегнато и вълнуващи дуели. Шампионът Лудогорец стартира с лека победа над новака Царско село. Левски започва стремително с мощна победа 4:1 в Русе против Дунав, а ЦСКА-София с провал на “Българска армия” - 2:2 против Етър.



Иван Дюлгеров (Черно море)

Младият вратар на “моряците” сподели, че не е разконцентриран от финала на предишния сезон, когато името му бе забъркано историята с полиграфа в клуба, и започва със солидно показване новия шампионат. Стражът бе постоянен в мача с Локомотив (Пловдив), макар че позволи попадение във вратата си. Най-добрата му изява бе в 24-ата минута, когато мазета прекрасен удар на някогашния му съотборник Георги Илиев.

 Дунав - Левски @@@
Иван Горанов (Левски)
Единият от капитаните на Левски изигра доста мощен мач при визитата на Дунав. Горанов бе извънредно деен в зоната си, като подаде на Давиде Мариани за първото попадение в срещата. След това продължи да тормози Самуел Инкоом и бе доста деятелен в лявата зона.

Венцислав Василев (Арда)
Опитният защитник бе доста постоянен в защитния вал на Арда в историческия дебют на отбора от Кърджали в родния хайлайф. Защитникът хвърли доста сили в битката с атакуващите футболисти на Ботев при нулевото тъждество и в огромна част от случаите излизаше победител.
 Арда (Кърджали) - Ботев (Пловдив) @@@
Здравко Илиев (Етър)
Бранителят на търновци велзе в доста сериозна борба с крилото на ЦСКА-София Евандро и не се даде ни минимум на бразилеца. В последната минута на срещата Илиев даже можеше да донесе изненадваща победа на Етър на “Българска армия”, откакто потегли с топката от личната си половина и стигна до наказателното поле, само че ударът му бе неакуратен.

Александър Василев (Берое)
Отличен мач по левия фланг на Берое направи някогашният футболист на Лудогорец. Василев подаде за първия гол през новия шампионат, дело на Педро Еуженио, а по-късно на няколко пъти влизаше доста рисково по крилото и като по знамение набезите му не доведоха до ново попадение.
 Черно море - Локомотив (Пловдив) 3:1 @@@
Васил Панайотов (Черно море)
Добър мач за полузащитника на “моряците”. Халфът завоюва доста единоборства с футболистите на Локомотив (Пловдив), а в нападателен проект подаде към Исмаил Иса за значимия за успеха втори гол.
 Славия - Витоша Бистрица @@@
Дарко Тасевски (Славия)
Македонецът сподели, че макар все по-напредващата възраст към момента е на доста високо равнище за родните стандарти. Дарко пусна доста прекрасен пас към Янис Карабельов за първия гол на “белите” против Витоша (Бистрица), а самичък осъществя за 2:2 откакто издебна грешката на вратаря Кристиян Кацарев.

Давиде Мариани (Левски)
Швейцарецът демонстрира, че се намира в отлична форма напоследък. Мариани вкара два гола за успеха на “сините” против Дунав, а също така подаде на Станислав Иванов за второто попадение. Полузащитникът даже се разсърди на наставника Петър Хубчев, че го смени през втората част.
 Дунав - Левски @@@
Даниел Младенов (Етър)
Крилото продължава с отличните си изяви с фланелката на “виолетовите” и през новия сезон. В първия кръг на ebfet Лига Младенов заби две попадения във вратата на ЦСКА-София, с което попречи на сполучливия старт на “червените”.

Станислав Иванов (Левски)
Младокът се трансформира във все по-голям футболист за “сините”. Срещу Дунав Стаси означи гола за 2:0 в интерес на отбора от столицата, а десетина минути преди края на мача подаде към Паулиньо за четвъртото попадение.
 Дунав - Левски @@@
Клаудиу Кешерю (Лудогорец)
Нападателят на разградчани стартира в положително движение новия сезон. Румънецът осъществя и двете попадения за Лудогорец при успеха с 2:0 над новака Царско село. “Орлите” не демонстрираха най-високото допустимо движение, само че с опитни изпълнители като Кешерю това не е и належащо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР