Новият сезон ни дава възможност да се върнем към този

...
Новият сезон ни дава възможност да се върнем към този
Коментари Харесай

10 елегантни монохромни тоалета, с които да освежите стайлинга си тази седмица

Новият сезон ни дава опция да се върнем към този позабравен тренд с монохромните тоалети, който постоянно ни икономисва много време в избора на облекла, изключително рано заран преди следващия динамичен ден, в който би трябвало да изглеждаме. Защото при него в никакъв случай не можем да сгрешим, както би се случило при някоя color block композиция, а в това време резултатът може да бъде също толкоз впечатляващ.

Обикновено бихме протегнали ръка към монохромен аутфит в някой от неутралните тонове като, черно или сиво, тъй като те ни носят чувството за минимализъм, който толкоз доста харесваме. Но пък в този случай е добре да прибавим най-малко един аксесоар в ослепителен цвят, с цел да има някакъв акцент.

Но пък изборът на един колорит за цялостна визия е доста подобаващ при наситените и неонови нюанси, които превзеха пролетта. По този метод няма да се чудим по какъв начин бихме съчетали костюм в тюркоазено синьо или в блестящо розово, още повече в случай че имаме и обувки и чанта в същите цветове. Монохромните тоалети в пастелни тонове като неясно лилаво или доста ярко жълто също наподобяват извънредно изтънчено и стилно. Само би трябвало да пробвате и вие!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР