Новият сериал "Ненаситна" на Нетфликс е обвинен в пренебрежително отношение

...
Новият сериал "Ненаситна" на Нетфликс е обвинен в пренебрежително отношение
Коментари Харесай

Сериал на Нетфликс е обвинен в пренебрежително отношение към хората с наднормено тегло

Новият сериал "Ненаситна " на Нетфликс е упрекнат в надменно отношение към хората с наднормено тегло, съобщи Агенция Франс Прес. Петиция, с която се упорства за изтеглянето му, към този момент събра над 120 000 подписа.

Сериалът с присъединяване на Алиса Милано и Деби Райън ще бъде наличен като стрийминг услуга от 10 август. В него се приказва за затлъстяла тийнейджърка, на която съучениците й се присмиват. След като отслабва, тя мечтае да си отмъсти.

В петицията се споделя, че сериалът окуражава млади дами да вършат преценки за себе си въз основа на фигурите си и разпространява освен диети, само че и обективизацията на женското тяло.

"Все още имаме време да отменим излъчването на този сериал, основан върху несигурността на младите дами, които считат, че с цел да си щастлива и да предизвикваш интерес, би трябвало да отслабнеш ", се отбелязва в петицията.

Актрисата Деби Райън отбрани сериала на страницата си в Instagram. "Като човек, на който е прочут методът, по който женското тяло е осмивано, бях въодушевена да работя над "Ненаситна ", тъй като сериалът дава отговор на редица въпроси чрез сатирата ", е написала тя.

Според нея хубавото в сериала е, че той демонстрира тези, които подлагат на тормоз, и им споделя, че това не би трябвало да се прави.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР