Новият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде първото

...
Новият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде първото
Коментари Харесай

Петев: Ще докажа на критиците, че грешат

Новият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде първото си изявление пред локалните медии. Той показва самочувствие и съобщи, че ще потвърди на всички критици, които бяха срещу неговото предопределение, че са бъркали.

" Следях всичко, което си пишеше по тематиката и не разбирам рецензиите на хората. Те ще ме стимулират да реализираме положителни резултати. Надявам се бързо да успокоя всички, които считат, че не би трябвало да бъда селекционер на Босна. Вярвам, че с резултатите ще им покажа, че са бъркали ", съобщи Петев.

" Най-важната задача е да създадем положителна атмосфера в тима. Затова ще се срещна персонално с всеки състезател и ще беседвам намерено с него, преди да се съберемофициално. Само по този начин можем да се надяваме на триумф. Не одобрявам резултатите на Босна и Херцеговина през предходната година. Невъзможно е с такива играчи да нямат никакви победи. Това не са естествени резултати. Ще би трябвало да създадем разбор и да забележим къде е казусът, с цел да го отстраним в точния момент и да сме подготвени за първите мачове ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР