Новият селекционер на българския национален тим по футбол Красимир Балъков

...
Новият селекционер на българския национален тим по футбол Красимир Балъков
Коментари Харесай

Балъков: Никой няма да ми се меси!

Новият селекционер на българския народен отбор по футбол Красимир Балъков приказва преди евроквалификациите с Чехия и Косово в петък и понеделник. Той беше безапелационен, че няма да допусне интервенция в работата си, отговаряйки на въпроси, които почитателите на „ лъвовете” му изпратиха. Балъков се постара да задоволи интереса на всички, като разкри кой от актуалните наследници смята за своя директен правоприемник на терена като жанр на игра.

„ Въпросът, дали може някой различен да ми реди състава, е непотребен. Просто няма по какъв начин да стане. Няма кой да ми реди състава. Не имам вяра някой да го е правил при предходните треньори. Дискусии и разнообразни отзиви постоянно е имало и ще има”, съобщи Балъков за формалната страница на националния тим във „ Фейсбук”.

„ Между треньори и ръководители няма метод да няма полемики, тъй като в последна сметка ние сме тук с една цел – да извадим най-хубавото и да сглобим най-хубавото, с цел да имаме триумф. Това не значи, че някой ще ми реди състава. Последното решение е извънредно мое и по този начин ще бъде до последния ми ден.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР