Новият производител на луксозни електрифицирани автомобили POLESTAR, който е част от гиганта

...
Новият производител на луксозни
електрифицирани автомобили POLESTAR, който е
част от гиганта
Коментари Харесай

POLESTAR 1: Първите прототипи са готови

Новият производител на луксозни електрифицирани коли POLESTAR, който е част от колоса Volvo Cars, разгласи, че компанията е почнала сглобяването на първите VP (Verification Prototype) прототипи на първия модел на марката- POLESTAR 1.

VP прототипите се създават поради редица аргументи, включително проби в различни атмосферни и пътни условия, и изпитания при удар, а в частност при POLESTAR 1 се явяват и първата проби флота. С карбоново тяло и сглобявани на ръка в специалното си тестово оборудване в Гьотеборг, те ще оказват помощ и за по-лесното и безпроблемно пускане на серийното производството на модела в завода на POLESTAR в Китай.

“Сглобяването на VP автомобилите означава, че POLESTAR 1 е минал на следващато стъпка към производството си ”, разяснява Томас Ингенлат, изпълнитилен шеф на марката. “Първата серия от 34 коли ще помогне на нашите инженери да конфигурират и най-малките елементи на колата, гарантирайки, че POLESTAR 1 е в перфектна форма когато стартираме производството на клиентските автомобили в средата на следващата година ”.

POLESTAR 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на лидера опция да подчини максимална мощ от 600 конски сили и максимален въртящ миг от 1000 Нм. Тези параметри автоматизирано позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на първокласните, коли.

Уникална линия на , поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват, ще бъде тази, че той ще бъде в положение да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го слага на върха при хибридните по този параметър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР