Новият проект ще запознава зрителите с интересни личности от Бургас

...
Новият проект ще запознава зрителите с интересни личности от Бургас
Коментари Харесай

Има ли общо между ковид, глобализма и случващото се в Украйна - гледайте втория подкаст на Флагман.БГ

Новият план ще среща феновете с забавни персони от Бургас и България всяка седмица

Вторият посетител в новия план на Флагман – „ Ф-Студио “ , е политическият анализатор и публицист с богат професионален и житейски опит Божидар Божков . Разговаряме с него, с цел да обсъдим някои от злободневните проблеми в геополитически проект, само че и да срещнем читателите с някои от по-интересните обстоятелства към нашествието на Русия в Украйна и бъдещето както на спора там, по този начин и на света, който от близо 3 години се трансформира пред очите ни.

В подкаста ще можете да чуете още има ли нещо общо сред коронавирус, глобализма и протичащото се в Украйна , както и по какъв метод е забъркана астрологията в политиката, и има ли знаци, които предизвестяват за протичащото се авансово. 

Ще разберете още и за Бургас преди влизането на България в Европейския съюз, а някои от историите на Божидар Божков за пътуванията му в едни от най-необичайните за туризъм места на планетата ще ви изненадат.

Новият план на Флагман „ Ф-Студио “ се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с забавни събеседници от друг набор на публичния живот. Очаквайте любопитни диалози с актьори, публични персони, политици, онлайн звезди и героите на деня.

За реализирането на новия медиен план Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с съвършена база и изцяло оборудвано радио студио.

Очакваме вашите оферти за вдъхновяващи персони, които да гостуват във Ф студио, на

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР