Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство.

...
Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство.
Коментари Харесай

Новият президент на Колумбия очарова света с прекрасното си семейство

Новият президент на Колумбия очарова света с прелестното си семейство . 42-годишният Иван Дуке театралничи за публични портрети със брачната половинка си Мария Хулиана и трите си деца.
 Президентът на Колумбия и неговото семейство БГНЕС

Първата дама впечатли със обикновен тоалет в бежови нюанси. В светлата гама бяха и кокетните рокли на дъщерите им, а другият мъж в фамилията – дребният Матиас, бе в формален костюм като татко си.
 Президентът на Колумбия и неговото семейство БГНЕС
Президентът на Колумбия изрази предпочитание да защищити децата си от прекомерно публично и медийно внимание. Той рядко се появява с тях на обществени събития. Те обаче бяха до него в деня, когато постави клетва като президент.-->

Иван Дуке и Мария Хулиана се срещнали на празненство, когато били младежи. Още тогава той споделил на собствен другар, че би се оженил за нея . Впоследствие изживяват сложни моменти, тъй като бъдещият президент учи във Вашингтон, а обичаната му в Париж.

 Президентът на Колумбия и неговото семейство БГНЕС
Съдбата обаче я изпраща на стаж в Съединени американски щати, когато той се взема решение да ѝ предложи брак. От този миг към този момент са минали 15 години, а двамата се радват на естетика и три деца .

Като първа дама, Мария Хулиана има упоритости да работи по въпросите за тъждество на половете, просвета, обучение и в интерес на децата в Колумбия .

Вижте още любопитни вести за президентски фамилии:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР