Новият президент на федерацията по вдигане на тежести Ариф Маджид

...
Новият президент на федерацията по вдигане на тежести Ариф Маджид
Коментари Харесай

Федерацията по вдигане на тежести с финансов одит, ще разсрочва задълженията си

Новият президент на федерацията по повдигане на тежести Ариф Маджид разгласи, че сега се прави повсеместен финансов одит и ще бъдат подписани съглашения за разсрочване и погашение на отговорностите към министерството и разнообразни частници.

" Когато в една федерация или институция има неопределеност, всеки дърпа нещата към себе си. Случват се такива неща, до неотдавна аз не бях вписан като президент. Няма значение кой е бил отговорен до момента, започваме да работим ", изясни новият началник на федерацията на конференция в София.

" Одитът ще покаже какъв брой пари изискуем. Сумата не е дребна, само че не желая да я посочвам преди инспекцията. Тя е към спортното министерството, към хотели, към счетоводители. Не е била ръководене добре федерацията. Кое е най-належащо? Да разсрочим отговорностите си към министерството и частници. Ще сключим съглашение с министерството за разсрочване на отговорности и колкото и да е мъчно, ще изплатим всичко, ще намерим метод. Поемам отговорност. Аз съм транспарантен човек, желая всичко да е ясно и намерено. След това ще създадем бюджет и ще стартират да се изплащат заплати на треньори и на състезатели. Това би трябвало да стане допустимо най-скоро ", сподели още Ариф Маджид.

" На Управителния съвет на федерацията ще предложим няколко треньора за националния тим, те ще бъдат избрани от Общото заседание. Има някои разлики в клубовете. Общото заседание ще се организира при отворени порти, поканили сме президента на Международната федерация Мохамед Джалуд, уповавам се да пристигна е президентът на Европейската федерация. Искам да бъдем като отворена книга и да имаме вътрешна и външна поддръжка ", съобщи Маджид.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР