Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо

...
Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо
Коментари Харесай

Гонзо: Ще опитам да се срещна с Бербатов, безмислено е да водим войни

Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо показа след церемонията за " Футболист на годината ", че ще направи опит за среща с Димитър Бербатов, с цел да го убеди той, Мартин Петров и Стилиян Петров да влязат в ръководството на БФС.

" Ние се нуждаем от положителни футболисти в националния тим. Не ми хареса, че в класацията на футболисти в шампионата има прекалено много чужденци. Това ще го оправим с доста работа на треньорите.
 Десподов след триумфа: Падна ми копчето, очевидно би трябвало да похарча малко повече за нов костюм
Десподов след триумфа: Падна ми копчето, очевидно би трябвало да похарча малко повече за нов костюм

Ето какво сподели

Не е неприятно да са чужденци най-хубавите, само че това е мотивация за нас, като федерация, да работим по-добре. Трябва доста да работим с младежите, които демонстрират капацитет и качества. Младежкият народен тим е идната вълна ", стартира Иванов.

" Ние като спортисти желаеме постоянно да побеждаваме. Когато си огромен състезател, би трябвало да можеш да носиш на напрежение. Големите упования не би трябвало да ни натоварват, в случай че желаеме да се класираме на Световно.

На тези огромни конгреси би трябвало да играят футболисти с огромна душeвност. Винаги, когато резултатите са положителни, хората се сплотяват. Ние имаме концепция и предпочитание да се обединим. Не може да си огромен състезател, без да си огромен човек ", продължи Гонзо.
 За трети път: Кирил Десподов е
За трети път: Кирил Десподов е " Футболист на годината "!

Звездата на ПАОК сграбчи оценката за трета поредна година, като това е общо четвърти приз за него

" Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма изгода. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФС. Предвиждаме Изпълком на 29 март ", приключи Георги Иванов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР