Новият посланик на САЩ Кенет Мъртън пристигна в България, съобщиха

...
Новият посланик на САЩ Кенет Мъртън пристигна в България, съобщиха
Коментари Харесай

Киро и Асен треперят! Човекът, който ще оправя поразиите на Херо Мустафа, пристигна

Новият дипломат на Съединени американски щати Кенет Мъртън дойде в България, оповестиха от американското посолство на страницата си във Facebook.
„ Днес наложеният от Сената нов дипломат на Съединени американски щати в България Кенет Мертен дойде в България и се срещна със чиновниците на посолството. Щастливи сме да го представим на своите другари и съдружници в прелестната България! “, се споделя в известието на американската задача.
Мъртън сменя на поста Херо Мустафа. Тя си потегли от България при започване на март, откакто мандатът ѝ изтече.
Мъртън е някогашен дипломат на Съединени американски щати в Хърватия и Хаити. Той е считан за върховен посланик от сан “кариерен министър ” и е изпълнявал ролята на заместител изпълнителен секретар в Държавния департамент. Освен това има опит и като основен заместител помощник-секретар в Бюрото за световно ръководство на гении, а преди този момент е бил заместител помощник-секретар в Бюрото по въпросите на Западното полукълбо. Последно е бил краткотрайно изпълняващ длъжността шарже д’афер на посолството на Съединени американски щати в Хаити. Носител е на Голям почетен кръст, присъден от държавното управление на Хаити за поддръжката му след земетресението през 2010 година, което умъртви над 170 000 души.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР