Новият Peugeot 508 PSE се присъединява към редицата на луксозните спортни

...
Новият Peugeot 508 PSE се присъединява към
редицата на луксозните спортни
Коментари Харесай

Лукс на френски: новият Peugeot 508 PSE - видео

Новият Peugeot 508 PSE се причислява към редицата на първокласните спортни седани. Много от концепциите за това превозно средство идват от автомобилния спорт. Колата има много мощен хибриден двигател, а Peugeot 508 PSE към този момент може да бъде поръчан на цена от 66 640 евро в Германия, а ценовата листа за комби версията започва от 67 940 евро.

„ Peugeot може да огледа обратно в богатата си спортна история цялостна с многобройни триумфи “ - акцентира Хайко ван дер Луйт, ръководещ шеф на Peugeot Германия - „ Въз основа на този опит е създаден етикетът "Peugeot Sport Engineered ", който в този момент носи устойчиви резултати на пътя. Новият Peugeot 508 PSE е планиран да комбинира хибридна технология с върховно наслаждение от шофирането. “



Чрез съчетание на мотора с вътрешно горене с два електрически мотора, превозното средство реализира мощ от 265 кВт / 360 к.с. Задвижването на четирите колела би трябвало да обезпечава оптимално сцепление при всевъзможни метеорологични условия.

Вече динамичният външен тип на Peugeot 508 се изостря от доста нови нюанси в 508 PSE. Например, новата радиаторна решетка в черно с плаващи ламели, страничните поли и джанти с диаметър 20 инча, а гумите Pilot Sport 4S, обезпечават по-спортен тип и са от Michelin. Въздушните отвори имат цвят криптонит, който може да се откри и в така наречения "i-cockpit ", да вземем за пример в графиката на цифровия инструментален клъстер и в централния 10-инчов HD екран.

За 508 PSE има избор от три цвята на каросерията: селеново сиво, черно Perla Nera и седефено бяло. Всички монограми на автомобила са черни, с цел да подчертаят спортния темперамент на модела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР