Новият национален селекционер на Италия Лучано Спалети беше пред медиите. 64-годишният

...
Новият национален селекционер на Италия Лучано Спалети беше пред медиите. 64-годишният
Коментари Харесай

Спалети беше представен официално от Италия

Новият народен селекционер на Италия Лучано Спалети беше пред медиите. 64-годишният треньор, който изведе Наполи до купата в Серия А предишния сезон, поема поста от Роберто Манчини. Манчини подаде оставка предишния месец, след което.

„ Бях на 11 години, когато помолих майка ми да ушие италианско знаме, с цел да отпразнуваме успеха с 4:3 над Западна Германия на полуфиналите на Световното състезание през 1970 година. Сега ще нося това знаме със себе си на скамейката на националния тим. Искам да основа тази фантазия за хиляди деца “, сподели Спалети през днешния ден.

Все още не е ясно дали федерацията ще заплати неустойката за него. При напускането на Наполи, той подписа документ, включващ уговорка от 3 милиона евро, които би трябвало да бъдат платени, в случай че се върне на работа в границите на една година. Федерацията обаче не е съгласна – съгласно нея националният тим не е конкурентен отбор на Наполи.

„ Няма смисъл да крием, че има малко отчаяние “, сподели президентът на федерацията Габриеле Гравина за напускането на Манчини.

Италия се изправя против Република Северна Македония и Украйна в квалификациите за Европейското състезание надлежно на 9 и 12 септември. Адзурите имат три точки от първите си два мача в група C. Пред тях са Англия и Украйна.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР