Новият наставник на Милан Дженаро Гатузо дебютира с драматично равенство

...
Новият наставник на Милан Дженаро Гатузо дебютира с драматично равенство
Коментари Харесай

Гатузо: Това боли повече от наръгване с нож

Новият ментор на Милан Дженаро Гатузо дебютира с трагично тъждество 2:2 отпред на отбора. “Росонерите” станаха първият тим, който загуби точки против новака Беневенто от началото на сезона в Серия “А”. Това стана факт, откакто в 95-ата минута вратарят на Беневенто Алберто Бриньоли вкара гол с глава след центриране от фаул.

" Боли, това мога да кажа. Този гол е по-болезнен от наръгване с нож”, разяснява пред Sky Sport Italia Гатузо. “През последните 15 минути страдахме, получихме чудноват гол. Никога не бих предположил, че в 95-ата минута ще ни вкара гол вратарят на противника”, добави легендата на “росонерите”.

“Играчите бяха в доста минорно въодушевление в съблекалнята. Ние сме Милан и би трябвало да се представяме по-добре, тъй като настоящето ни равнище не е задоволително положително.

“Това бе първият ми мач като треньор на пейката за Милан, един тим, който доста години съм представял като футболист на терена. Смятах, че сме си свършили работата, само че вместо това допуснахме наивна неточност с това, че дадохме късмет на съперника да извърши фаул в обстановката с Иняцио Абате. Боли ни и ближем раните си в момента”, сподели още някогашният халф, като отхвърли да подлага на критика играчите си, а им благодаря за желанието и отдадеността, с които са играли.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР