Новият наставник на Барселона Кике Сетиен даде първата си пресконференция

...
Новият наставник на Барселона Кике Сетиен даде първата си пресконференция
Коментари Харесай

Какво не знаете за новия треньор на Барселона

Новият ментор на Барселона Кике Сетиен даде първата си конференция след назначението, като даде обещание да придвижи неговата философия за футбола и на " Камп Ноу ". Той показа, че въобще не се е колебаел дали би трябвало да одобри предлагането.
" Благодарение на клуба се сбъдна една от най-дивите ми фантазии, които не си представях, че ще станат факт. Развълнуван съм за плана и за това предизвикателство.
Вчера се любувах на разходка около кравите в моя град, в този момент упражнявам най-хубавите играчи в света. Никога не съм си мислил, че Барселона ще ме изиска, защото нямам дълго CV ", съобщи той.
Когато отида в някой тим, мога да подсигурявам едно нещо, че той ще играе добре. Валверде постоянно ми е изглеждал като доста правилен човек и правя оценка това, което е направил. Говорих с него, с цел да обсъдим нкои неща, които може да са потребни за мен.
Пълното изявление на Кике Сетиен прочетете в SportLive.bg.
Новият ментор на Барселона Кике Сетиен може и да не е името, което последователите на каталунците са се надявали да чуят като заместител на Ернесто Валверде, само че той показа своите визии и хрумвания, които, в случай че се осъществят, несъмнено ще накарат почитателите да премислят позицията си по отношение на него.
Той дефинира футболът като неговия живот, а " играта, топката и тревата " - като неговата пристрастеност. Споделя, че това е реалност от дълги години. Доколкото треньорската специалност, самият той признава, че играчите не всеки път са съгласни и схващат своите треньори, като подобен е бил казусът и с него. По думите му обаче, това се е трансформирало щом е видял по какъв начин играе Барселона на Кройф - тогава е преосмислил вижданията си и е схванал по какъв начин тъкмо стоят нещата.
Още за стила на Сетиен, можете да прочетете в тази публикация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР