Новият нападател на Левски Рикардиньо говори пред клубната телевизия. Бразилският

...
Новият нападател на Левски Рикардиньо говори пред клубната телевизия. Бразилският
Коментари Харесай

Рикардиньо: Целта е Европа, дано вкарам максимално много голове

Новият нападател на Левски Рикардиньо приказва пред клубната телевизия. Бразилският стрелец съобщи, че се надява да помогне на тима с доста голове

" Чувствам се доста добре. Този един месец е доста добър за мен, тъй като започнах работа с моите съотборници. Вече се срещнах с целия тим и съм доста благополучен.

Много е значимо, че започнах да въвеждам голове. Става дума за подготовка и другарски мачове, само че все пак е значимо. Чакам да пристигна и шампионата, тъй като там е от по-голямо значение ", стартира той.

" Всички ме одобриха доста добре. Бразилците, които са тук ми оказват помощ доста, с цел да привикна. Уелтон, Роналдо и Цунами ми помогнаха, само че и останалите момчета от тима ме одобряват доста добре. Мисля, че се приспособих на 100 %. Много е значимо, че имам мои сънародници в тима. Ние непрекъснато сме дружно. Тяхното наличие бе доста значимо за моята по-бърза акомодация.



Да, бързо одобрих да дойда в Левски. Когато моят сътрудник ми сподели, че има интерес, аз не чаках втора покана и в този момент съм доста благополучен.

Станимир Стоилов постоянно ми дава препоръки. Обяснява ми по какъв начин да се нареждам по терена, по този начин както на него му харесва. Това също е нещо, което ми оказва помощ да привикна. Мисля, че до началото на шампионата ще привикна към условията ", добави още бразилският нападател.

" Органицията в клуба е доста добра, а изискванията в Дубай са прелестни. Целият щаб и екипът оказва помощ доста на футболистите.

Тази година желая да вкарам много голове за Левски. Тази година задачата е да се класираме за европейските шампионати. Надявам се да оказа помощ с оптимален брой голове.

Бих споделил на почитателите ни да не престават да ни поддържат, както са го правили до този миг. Искам да въвеждам доста голове и те да бъдат щастливи. Само Левски ", завърши Рикардиньо. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР