Новият нападател на Душан Влахович назова трите причини, поради които

...
Новият нападател на Душан Влахович назова трите причини, поради които
Коментари Харесай

След огромната сделка: Защо Душан Влахович избра Ювентус?

Новият нападател на Душан Влахович назова трите аргументи, заради които е избрал офертата на " остарялата госпожа " пред тези на останалите европейски грандове.
Припомняме, че късно нощес голмайсторът на Фиорентина бе разгласен за ново попълнение в състава на Макс Алегри ( ).
Ето какво съобщи сърбинът, който във вчерашния 28 януари навърши 22 години: " Ювентус е горделивост, традиция и фамилия. Това е клуб, който постоянно се бори до последно и в никакъв случай не се отхвърля. Отборът постоянно е над всички. Аз съм разполагаем на треньора и на съотборниците ми, като ще опитам да оказа помощ на тима по най-хубавия вероятен метод ".
" Хората постоянно желаеме повече, желаеме да се развиваме. Днес (б.р. - 28 януари) е моят рожден ден и това е в действителност специфичен ден за мен. Това е най-щастливият рожден ден в живота ми до момента. Искам да накарам Ювентус да се гордее с мен. Винаги ще се борим за всички вероятни трофеи. Както е девизът на клуба, до самия край ", сподели Влахович пред клубната телевизия.
През сегашния сезон в Италия Влахович натрупа 24 мача във всички шампионати и означи 20 гола (+ 4 асистенции). Той оставя Фиорентина на седмо място в (36 точки) и се мести в гранда от Торино, който заема пета позиция с 42 пункта (11 по-малко от водача ).

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР