Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра пристига във Варна

...
Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра пристига във Варна
Коментари Харесай

Новата бразилска перла на Морето пристига тази седмица

Новият нападател на Черно море Брено Тейшейра идва във Варна тази седмица. " Морето " ще заплати трансферна сума на Крузейро за кариоката. Високият 188 см централен нападател идва на " Тича " като заместител на трансферирания в Зулте Варегем Матеус Машадо.

Брено се причислява към тима до 20 години на Крузейро през 2021 година От началото на годината до 30-ти юни е чартърен в Реал Валядолид Промесас. Той изигра шест мача в Испания, само че няма маркиран гол.

С акостирането му на " Тича ", бразилците в тима още веднъж ще бъдат трима. Останалите двама са Алекс Фернандес и Мишаел.
Прави усещане, че напоследък треньорът Илиан Илиев стартира все по-често да поглежда към прехвърляния на бразилци в тима и то от реномирани школи - Сантос, Гремио и в този момент Крузейро. Очакванията и очакванията на управлението са, че експертът ще успее да развие и Брено, както го стори с други негови сънародници като Родриго, Алекс и Машадо.

Освен, че е умел експерт, Илиев сподели и страховит усет за играчи, като съумява търпеливо да доразвие капацитета им, с което способства за изходящите им прехвърляния против положителни суми. Не е надалеч времето, когато Черно море ще може да се похвали с продажба на състезател за 2 000 000 евро. Засега най-скъпият произлязъл трансфер е на Мартин Минчев на Спарта Прага за милион и половина.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР