Новият Mercedes-Benz SL дебютира по-рано тази година, като претърпя радикална

...
Новият Mercedes-Benz SL дебютира по-рано тази година, като претърпя радикална
Коментари Харесай

Новият мерцедес AMG SL литна с 328 км/ч

Новият Mercedes-Benz SL дебютира по-рано тази година, като претърпя радикална смяна. Той получи пресен дизайнерски жанр, нова платформа, по-луксозна кабина и най-модерните технологии, което накара мнозина да заявят, че това е най-хубавият роудстър, който немската марка е произвеждала в миналото.

В момента моделът се оферират няколко разнообразни задвижвания, като най-впечатляващи са моделите SL55 и SL63, които разполагат с 4,0-литров V8 мотор с двойно турбо.

Екипът на AutoTopNL имаше шанса да тества автомобила на неограничени сектори от немската автомагистрала, с цел да видят какво може да реализира най-мощната версия на роудстъра като оптималната скорост.

Видеото стартира с показване на SL63, който, както към този момент стана дума, се задвижва 4,0-литров туин-турбо V8, създаден от Mercedes. В тази версия той развива 585 к.с. и 800 Нм въртящ миг.

Скоростна кутия е 9-степенна автоматизирана с функционалност за надзор на стартирането. Предлага се и задвижване на четирите колела, само че съответно този автомобил не разполага с нея.

Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 3,6 секунди, само че е по-интересна оптималната скорост. От Mercedes показват 315 км/ч, само че в това видео роудстърът записва повече – 328 км/ч, освен това в действителни условия, а не на полигона на производителя или на писта. Което, единствено по себе си, е много впечатляващо достижение.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР