Новият мениджър на Челси Франк Лампард започна със загуба при

...
Новият мениджър на Челси Франк Лампард започна със загуба при
Коментари Харесай

Лампард: Няма как да реша всички проблеми за един ден

Новият управител на Челси Франк Лампард стартира със загуба при повторния си дебют отпред на лондончани. Тимът му падна с 0:1 в гостуването си на Уулвърхамптън. След мача той съобщи, че няма по какъв начин да реши всички проблеми за един ден. Продължаващата неприятна форма на тима обаче е много притеснителна за последователите, изключително преди идния конфликт с Реал Мадрид в Шампионската лига.

" Който се тормози, да не идва на стадиона. Играчите не трябва да се тормозят. Не бих споделил, че на тима му липсва експанзия, само че би трябвало да е по-концентрирана. В сряда следва напълно друг мач. Радвам се, че се завърнах в клуба. В сряда ни следва голям конфликт, само че в него всичко ще е друго. Не е елементарно да водиш Челси. Знам, че не сме на позицията, на която би трябвало да бъдем, само че и за това си има причина. Не съм очаквал да реша всички проблеми за един ден. Трябва да бъдем по-агресивни, по-бързи и по-решителни в дуелите. Играчите би трябвало да са наясно, че без това няма по какъв начин да печелим мачове. Аз съм тук, с цел да оказвам помощ. Не желая да пресилвам с рецензиите. В тима има много гений ", съобщи Лампард.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР