Новият локдаун вече официално е в сила – от 27

...
Новият локдаун вече официално е в сила – от 27
Коментари Харесай

6 места, от които да поръчате по време на локдауна

Новият локдаун към този момент публично е в действие – от 27 ноември вечерта до 21 декември се вкарват по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19. Затова здравният министър взе решение да затвори всички молове, питейни заведения и заведения за хранене под предлог, че по този начин ще се ограничи скупчването на хора.

Затворените търговски обекти обаче оставят десетки души без работа. У нас заведенията играят основна роля в заетостта - съгласно данни на Националния статистически институт работещите в бранша са към 120 000 души, а при предишното затваряне през март и април без работа са останали 32 598 индивида. Дори и след края на изключителното състояние напролет, 30% от заведенията по този начин и не са отворили  порти още веднъж поради банкрут. Оцелелите след първата вълна заведения за хранене пък са понижили оборотите си с над 50%, сочат данни на Асоциацията на заведенията.

От значително значение е да помогнем на един от главните стълбове в българската стопанска система да оцелее в тези тежки за всички нас времена. Затова ви представяме 6 места, от които можете да поръчате вкусна храна и питиета, а дружно с това и да подкрепите българския бизнес:

 

ByTheWay

Барът съществува още от 2001 година и е първото заведение, почнало да показва типичен коктейли в София. При първото затваряне ByTheWay правеше всичко допустимо да продължи с обслужването на клиенти и даже оферираше да придвижи купона по домовете на клиентите – дружно с поръчките те получаваха достъп до извънредни плейлисти на подбрани диджеи. Днес барът предлага да достави обичаните ни коктейли до у дома, а кухнята ще обслужва и цялостното меню.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от By The Way. (@by.the.way.bar)

 

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР