Новият играч на българската политическа сцена Слави Трифонов и евентуалното

...
Новият играч на българската политическа сцена Слави Трифонов и евентуалното
Коментари Харесай

Барометър: Слави Трифонов е новият Бареков, ще получи под 2% доверие

" Новият състезател " на българската политическа сцена Слави Трифонов и възможното основана от него партия, би би получила 1,7% при осъществяване на парламентарни избори с капацитет да „ открадне “ гласоподаватели от по-малките партии, които сега означават отлив на утвърждение, като ВОЛЯ, Атака и Бареков. " Това демонстрира изследване на социологическа организация " Барометър ".
" Трябва да се има поради обаче, че на този стадий заявката на интервюираните да я поддържат е на първо място израз на утвърждение по отношение на личността на Слави Трифонов като социална фигура и занапред ще си проличи до каква степен ще притегли действителен избор както персонално той като политик, по този начин и групировката, която ще сътвори – като политическа платформа и като лица, които ще предложи на публиката ", показват социолозите
" Към момента партия на Трифонов не води до значими промени в стратификацията на политическият живот и по-скоро се явява „ новата Воля “, с която ще се бори за вероятно влизане в Народното събрание.
Доколкото партията на Марешки се яви като правоприемник на електората, подкрепящ някогашния тв водещ Бареков, то Слави Трифонов може да се дефинира като „ новият Бареков “.
Според изследването 22% от българите биха дали своят вот за ГЕРБ, в случай че парламентарните избори бяха през днешния ден. Българска социалистическа партия остава втора политическа мощ, като социалистите събират поддръжка от 16,9% от интервюираните. На трето място пък е подредена Движение за права и свободи с 5,6%.

От " Барометър " регистрират, че Вътрешна македонска революционна организация с 5,3% имат наклонност за повишение на утвърждението, генерирано на евроизборите, като притеглят така наречен " родолюбив избор " на гласоподавателите, в това число и на последователите на останалите две партии от към този момент разпадналата се " дребна коалиция ".
Запитани дали са удовлетворени от финансовото си състояние, 42,1% от интервюираните са дали отговор, че средства, с които разполагат, са удовлетворителни. Други 39,2% обаче не са удовлетворени от финансовото си състояние и биха желали да е по-добро. 18,7% от сънародниците ни пък нямат мнение по въпроса.

" Трябва да се има поради обаче, че изследването е извършено по телефона, а времето на осъществяване на интервютата съответствува с ваканционния августовски интервал, заради което е допустимо да има по-голямо отклоняване в статистическата неточност ", показват от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР