Новият Honda CR-V получи максимална оценка от пет звезди в

...
Новият Honda CR-V получи максимална оценка от пет звезди в
Коментари Харесай

Новият Honda CR-V с отлична оценка по безопасност от Euro NCAP

Новият Honda CR-V получи оптималната оценка от пет звезди в последното издание на обичайните проби за сигурност на самостоятелната организация Euro NCAP. Автомобилът разполага с неповторимата конструкция на каросерията си с водеща в класа издръжливост и с цялостен набор от технологии за дейна сигурност.

Дизайнът на платформата е съгласуван с концепцията ‘All Directions Collision Safety’ и е със конструкция на купето ACE (Advanced Compatibility Engineering) от ново потомство. При нея е употребена мрежа от свързани детайли, чиято задача е да разпределя отмерено силата при удар, като по този метод доста се понижават силите, въздействащи върху пътническия отсек и се усилва здравината на предната, задната и страничните зони на каросерията.

Пасивната сигурност на новия CR-V е допълнена от система Honda Sensing, която съставлява цялост от високотехнологични дейни асистенти и е измежду най-хубавите в класа си. Тя употребява подаваната по едно и също време от радар, камера и високотехнологични датчици информация, с цел да предизвестява и оказва помощ на водача при евентуална заплаха.

Наред с новия CR-V на оптималната оценка по сигурност от тестванията на Euro NCAP се радват и останалите представители на европейската гама на Honda – Jazz, HR-V и Civic.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР