Новият френски шампион Пари Сен Жермен ще се раздели с

...
Новият френски шампион Пари Сен Жермен ще се раздели с
Коментари Харесай

Разкриха тримата кандидати за наследник на Почетино в ПСЖ

Новият френски първенец Пари Сен Жермен ще се раздели с треньора си Маурисио Почетино след края на сезона и към този момент е изготвил лист с три забавни имена за негов правоприемник. Говорейки пред немско издание, специалистът по прехвърляния Джанлука Ди Марцио разкри трите имена, които в листата. Това са Йоаким Льов, Тиаго Мота и Антонио Конте.

През последните седмици Конте беше мощно свързван с поста на „ Парк де Пренс “, само че Ди Марцио разкрива, че договарянията с мениджъра на Тотнъм не са напреднали и всичко зависи от самия италианец.

Междувременно актуалният ментор Специя Тиаго Мота, който е някогашен състезател на парижани, също е обсъждан като вероятен претендент.

Колкото до Льов, някогашният селекционер на Германия е незает, откакто се отдръпна от поста в Бундестима след края на Европейското състезание предходната година.

Ди Марцио разкрива още, че ПСЖ са разглеждали и опцията да назначат Ерик загар Хаг. В последна сметка обаче актуалният треньор на Аякс ще поеме Манчестър Юнайтед от лятото.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР