Новият фотографски флагман на Huawei Mate 50 Pro, който бележи

...
Новият фотографски флагман на Huawei Mate 50 Pro, който бележи
Коментари Харесай

Фотографско изживяване: започнаха продажбите на Huawei Mate 50 Pro - ето къде и на каква цена

Новият фотографски флагман на Huawei Mate 50 Pro, който бележи десетата годишнина от представянето на първия смарт телефон от серията Mate, към този момент е на българския пазар. Като бонус, при поръчка до 6 ноември, смарт телефонът се предлага в комплект с часовника Huawei Watch GT 3 Active.

Huawei Mate 50 Pro идва с 50MP Ultra Aperture камера с първата по рода си 10-степенна регулируема бленда. Тя разрешава точно контролиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматизиран се настройва чудесно съгласно снимания кадър.

Цените

Huawei Mate 50 Pro в черния и сребрист вид, в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага на целесъобразна крайноклиентска цена 2499 лв. от А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и сътрудниците на дистрибутора Polycomp.
 Снимка 592598
Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа в в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага на целесъобразна крайноклиентска цена 2699 лв. от Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и сътрудниците на дистрибутора Polycomp.

Камерата

Перископната телефото камера от своя страна поддържа диапазон на нарастване до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера усилва и най-малките елементи от дребните светове.

Обхватът на приближение/увеличение е оптималното нарастване, разграничено на свръхширокоъгълното нарастване. Фокусните дистанции на смарт телефона са 24 mm (на Ultra Aperture камерата), 13 mm (на широкоъгълната камера) и 90 mm (на телефото камерата)

На българския пазар моделът ще се предлага в три цвята - правилните на класиката черен и сребрист, както и по-смелата версия с тил от оранжева веган кожа. Черният и сребристият вид идват с 256GB пространство за предпазване, а оранжевата е двойно по-щедра със своите 512GB.

И при трите разновидността RAM паметта е 8GB, а в кутията с изключение на 66W SuperCharge зарядно, ще откриете и силиконов протектор за гърба. Поддържа се и безжично зареждане до 50W.

Двойно по-голямото количество памет не е единственото, което отличава най-премиалния вид на новия Mate 50 Pro. Освен с извънреден тил от оранжева веган кожа, той идва и със свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана.

То се състои от милиарди нанометрови кристали, което покачва издръжливостта му при рухване до 10 пъти по отношение на черната и сребърната версии, сами по себе си също с висока устойчивост.

Kunlun екранът е притежател на петзвездния документ за резистентност на рухване на стъкло от SGS в Швейцария, което прави Mate 50 Pro първият смарт телефон с подобен сертифкат.

И трите разновидността идват с IP68 документ за резистентност на прахуляк и вода, само че при оранжевата версия устойчивостта доближава до 6 метра под вода, което разрешава цялостна по-висока устойчивост във влажна и прашна среда.

Новите технологии

Huawei Mate 50 Pro се отличава с редица технологии, които доста покачват цялостната му продуктивност. Сред тях са SuperHold, която разпределя интелигентно паметта при по едно и също време осъществяване на голям брой задания, SuperRender за междукадрово предсказание на равнище пиксел.
 Снимка 592599
То поддържа игрите постоянни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване, SuperStorage за унищожаване на дублиращи се файлове и компресиране на рядко употребяваните приложения.

Mate 50 Pro бележи и дебюта на новата операционна система EMUI 13 с още по-богат набор от интелигентни услуги. Специално внимание е обърнато на функционалностите за дискретност и сигурност, а функционалността SuperHub улеснява прехвърлянето на данни и файлове сред приложения и устройства, основани на разнообразни платформи.

Този артикул е систематизиран като IP68 за резистентност на пръски, вода и прахуляк според стандарта IEC 60529 и е тестван при следени лабораторни условия. Издръжливостта на пръски, вода и прахуляк не са непрекъснати величини и устойчивостта може да намалее с времето при естествена приложимост.
 Снимка 592600
IP68 рейтинг значи, че при избрани условия на потребление, устройството е предпазено против нездравословно нахлуване на статична вода на до 2 метра за сребристите и черните версии и до 6 метра за оранжевата кожена версия, за интервал до 30 минути.

Това е в случай че температурната разлика сред водата и устройството е не повече от 5°C функционалност непосредствено през AppGallery, можете от нея да свалите приложението Gspace и да ги инсталирате през него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР