Новият филм за Джеймс Бонд е напът да остарее, преди

...
Новият филм за Джеймс Бонд е напът да остарее, преди
Коментари Харесай

Бонд среща най-голямото предизвикателство

Новият филм за Джеймс Бонд е напът да остарее, преди публиката да го е видяла. Първите фрагменти от „ Смъртта може да изчака " с Даниъл Крейг, Леа Сейду, Рами Малек, Кристоф Уолц… се появиха още предишния юни. През декември излезе първия филмов откъс, през февруари се появи тийзърът за Супербоул, потеглиха и рекламните кампании на фамозни марки - бира, телефони, коли, часовници… не потегли единствено филмът.  Поради стечението на някои обстоятелства и вируси се наложи премиерата на “Смъртта може да изчака ” да бъде преместена за есента. Както е споделил поетът, за едни септември ще бъде май, само че за други април става ноември. 12 ноември.

Това в допълнение време би трябвало да се запълва с вести. И ето - пет месеца пред премиерата английските медии пускат новината, че в новия филм на сътрудник 007 ще му се случи нещо ужасно, което в никакъв случай до момента не му се е случвало. Като че ли да му отсрочат премиерата с 9 месеца не е задоволително ужасно. Дали пък няма да почине, с цел да отвори място за новия (или новата) Бонд в 26-ия филм? Не, гибелта може да изчака.

Предупреждаваме ви, че оттук насетне следва откриване на може би доста значима, а може би и несъществуваща подробност от сюжета .

Благодарение на неизвестно по какъв начин попаднали в E-Bay документи, знаем, че в една сцена, снимана в Италия предходната година, е взело участие 5-годишно момиче на име Матилда, оповестява “Гардиън ”. Действието във кино лентата се развива 5 години след след “Спектър ” и стартира с пенсионирания Бонд и Мадлин Суон (Леа Сейду). Съберете тези обстоятелства и истината става ясно – в “Смъртта може да изчака ” Джеймс Бонд има 5-годишна щерка. Разбира се, че за един мъж най-голямото предизвикателство е да стане татко - на щерка. 

Изведнъж всичко добива смисъл - написа " Гардиън ". Бонд няма никакво  време за умиране. Той има петгодишна щерка. Вече освен гибелта, всичко друго може да изчака. Всеки, който е татко на петгодишно дете знае, че този филм би могъл да се споделя “Спането може да изчака ”, или “Душът може да изчака ”, или „ Вечерята може да изчака “ и “Телевизията  време за гледане на телевизия ”…

Идеята Бонд да се снабди с потомство не е напълно без казус - от „ Казино Роял “ през  2006 година филмите с Крейг за Бонд се стремят да върнат към филмовата поредност към литературните ѝ корени и, както сочи уеб сайтът MI6-HQ.com, романът на Иън Флеминг от 1964 година “Човек живее единствено два пъти “ (който има малко общо със сценария на едноименния филм, написан от Роалд Дал) приятелката на Бонд забременява... Все отново, в случай че желаеме да сме сигурни има ли, или няма дребна или дребен Бонд в „ Смъртта може да изчака “, би трябвало да изчакаме до 15 ноември. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР