Новият документален филм за живота на Дейвид Бекъм не само

...
Новият документален филм за живота на Дейвид Бекъм не само
Коментари Харесай

Надникваме в пищното провинциално имение на Дейвид и Виктория Бекъм за £12М

Новият документален филм за живота на Дейвид Бекъм освен даде на почитателите да надникнат в неразказваните до момента истории от живота и кариерата му, само че и в неговия първокласен дом за £12 милиона.

Поредицата от четири елементи на Netflix наблюдава кариерата му в Манчестър Юнайтед, както и връзката му със брачната половинка Виктория.

Твърди се, че сериалът ще даде на почитателите невиждана до момента визия за това кой в действителност е Бекъм, в това число неговото семейство, другари, съотборници и навиците му за извършване на покупки и почистване.

Тези привички бяха показани, когато камерите наблюдаваха Дейвид, 48, и брачната половинка му, 49, към имението му в Котсуолдс.

 



Двойката сграбчи своето леговище в провинцията за £6,15 милиона през декември 2016 година

След ремонт, парцелът в този момент разполага със сауна, дребен басейн, футболно игрище, фитнес зала, плувен басейн и палатка за сафари на стойност £50 000 на територията за развлечение.

Сега се прави оценка на към £12 милиона.

В документалния филм феновете видяха вътре в къщата, въодушевена от Soho Farmhouse, която беше проектирана с дървен под и открити тухлени стени.

Една сцена сподели по какъв начин двойката готви и танцува със фамилията в тяхната палатка за барбекю.

 



Друга сподели Дейвид да приказва за необикновено проведения си дрешник, до момента в който говореше за своята „ фикс идея “ да поддържа нещата в ред.

Бившият футболист - който страда от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) - даде на почитателите взор върху метода му на живот.

В началото на четвъртия и финален епизод беше показан клип на него като младеж, който споделя, че постоянно поддържа стаята си чиста, тъй като „ ненавижда неподредена стая “.

 



Външното пространство на имението разполага също с пергола, овощна градина, дребен басейн, тенис корт, плувен басейн и футболно игрище.

Домът се намира в шикозното село Грейт Тю, покрай Чипинг Нортън, само че по-рано тази година беше обявено, че семейство Бекъм възнамерява да продаде дома си след недоволства от мощен трафик, минаващ около него.

 



Това се случва, откакто Soho Farmhouse, която се намира наоколо, стана извънредно известна през последните няколко години и докара до увеличение на броя на колите в региона.

Освен този парцел, двойката също има имение за £25 милиона в Западен Лондон, както и други в Дубай и Маями.

За да отпразнува старта на сериала на Netflix в Лондон, във вторник вечерта семейство Бекъм излезе със мощ, като " удари " аления килим преди епизодите да излязат на дребния екран.

 



Освен брачната половинка и децата му, родителите на Дейвид Тед и Сандра също участваха, както и доста други известни лица, в това число някогашната Spice Girl Ема Бънтън, Джеймс Кордън и Анна Уинтур.

Филмът за Бекъм е към този момент в Netflix.

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР