Новият член на Ефбет лига ЦСКА 1948 продължава да работи

...
Новият член на Ефбет лига ЦСКА 1948 продължава да работи
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" преговаря с национала Чочев

Новият член на Ефбет лига " ЦСКА 1948 " продължава да работи по амбициозната си селекция за своя първи сезон в елитната дивизия. Според " Спортал ", клубът води договаряния с национала Ивайло Чочев. 27-годишният халф има контракт до лятото на 2021 година с италианския втородивизионен " Пескара ", където мина със свободен трансфер от " Палермо " през юли м.г. Чочев обаче досега не е записал нито един формален мач за " Пескара ", защото се възстановяваше от тежка контузия, получена на 22 март м.г. по време на евроквалификацията България - Черна гора (1:1). Преди това той се представяше доста добре в " Палермо ", където мина през 2014 година от ЦСКА за 2 млн. евро и записа 116 мача и 12 гола в Серия А и Серия Б.

Преди това изпълнителният шеф на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов удостовери, че се договаря с български топ футболист, без да влиза в детайлности. Ако Чочев одобри офертата, това ще е следващият сполучлив трансфер на дебютанта в Ефбет лига, който към този момент подписа с Мартин Камбуров ( " Берое " ) и Димитър Пиргов ( " Ботев ", Пд) и реализира сделка с различен национал - Галин Иванов ( " Славия " ), който би трябвало да подпише също в идващите дни.

Междувременно " ЦСКА 1948 " от през вчерашния ден е на лагер въз основата на БФС в Бояна. Там ще бъде на следващия ден от 18 ч. и неофициалният дебют на Красимир Балъков като треньор на тима - в контрола против третодивизионния " Беласица ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР