Новия играч на Локомотив (Пловдив) - Владимир Медвед, даде първото

...
Новия играч на Локомотив (Пловдив) - Владимир Медвед, даде първото
Коментари Харесай

Владимир Медвед: Езикът и манталитетът в България са подобни на руските

Новия състезател на Локомотив (Пловдив) - Владимир Медвед, даде първото си изявление пред клубната телевизия. В енго той показа гпървите си усещания от клуба, тренировките с новите си съотборници и работата с Александър Томаш.

" Здравейте, аз съм Владимир Медвед, на 24 години съм и играя като ляво крило. Тернирам с тима от началото на подготовката. Всички тук ме приветстваха. Заниманията са доста интензивни, което ми подхожда! ", стартира някогашният футболист на Пирин Благоевград.

Отборът играе доста добре. Не е инцидентно, че беше преди всичко в класирането няколко месеца! На мнение съм, че много качествени играчи има в състава, това е добре ", удовлетворен е футболистът.

Медвед приказва и за работата си с Александър Томаш: " Стилът, който постанова Александър Томаш, ми харесва. Разбираме какво изисква от нас, по какъв метод да играем с топката, утвърждавам го. Ще дам най-хубавото от себе си! ".

Той сподели че акомодацията в България му е била лесна: " Не ми беше толкоз мъчно да се приспособявам в България, езикът е сходен на съветския, манталитетът също. Не беше проблем, усещам се добре тук ".

" Първата ни публична среща ще е против Арда. Смятам, че това е доста значим мач. Надявам се, че ще победим и ще зарадваме нашите почитатели ", приключи Медвед.
 Локо взе Медвед чартърен
Локо взе Медвед чартърен

От Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР