NOVITEC разкри подробности за новата си инициатива с продукт от портфолиото

...
NOVITEC разкри подробности за новата си
инициатива с продукт от портфолиото
Коментари Харесай

Мощ и звук от NOVITEC и McLaren 765LT

NOVITEC разкри детайлности за новата си инициатива с артикул от портфолиото на McLaren- 765LT (Longtail), и зарадва почитателите на тунинга с един в действителност впечатляващ и изпълнен съвсем напълно в черен цвят автомобил.

С типичният си метод с минимални екстериорни и главно оптимизационни промени по екстериора, екипът на NOVITEC са предвидили доста по-голямо разнообразие доработки за задвижването на McLaren 765LT. От компанията предлагат тунинг на мотора на колата на три степени, като върховото предложение обещава оптималната мощ от 855 конски сили и 898 Нм оптимален въртящ миг.

В топ-конфигурацията, автомобилът обещава опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.5 секунди, както и оптималната скорост на движение от над 330 км/ч.



Аеродинамичните усъвършенствания по McLaren 765LT са комбинирани с напълно нова спортна изпускателна система, направена от INCONEL, която е главният провинен колата да има и в действителност необикновен тон, набор 20- и 21-цолови джанти от американската компания Vossen, както и огромни възможности за персонализиране на интериора.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР