Новите попълнения на ФК ЦСКА 1948 - Деян Лозев, Емил

...
Новите попълнения на ФК ЦСКА 1948 - Деян Лозев, Емил
Коментари Харесай

Новите във ФК ЦСКА 1948 си пожелаха много успехи

Новите попълнения на ФК ЦСКА 1948 - Деян Лозев, Емил Мартинов и Крум Стоянов, приказваха пред формалния уебсайт на клуба. Триото към този момент се готви под управлението на Николай Киров.

Лозев показа по какъв начин се усеща в новата конюнктура и съобщи по какъв начин ще се опита да помогне на тима: " Чувствам се щастлив, че съм тук. Първите ми усещания от тима са положителни и виждам, че всичко е на доста високо равнище. Винаги упоритостите би трябвало да са високи, персоналните упоритости също. Трябва да се развиваме и като футболисти, и като тим. Младите са бъдещето на българския футбол. Тука има много перспективни играчи, тъй че несъмнено ще стане сплав сред опитни и млади играчи. Миналата акция беше много мощна за ЦСКА 1948. През тази година има спад в играта, само че считам, че тези неща ще се трансформират. Само с Галин Иванов сме се засичали в националния тим. С другите сме играли един против различен. Николай Киров умее да работи с млади играчи, а тука са много, тъй че нямам какво друго да кажа. Визитката му приказва задоволително. Пожелавам си да съм жив и здрав. Дано да имаме доста триумфи с ЦСКА 1948 и дано почитателите да идват и да ни поддържат всеки мач ".

" Надявам се да реализираме нещата, които ЦСКА 1948 заслужава. Ще се влагаме в тренировките и мачовете, както сме го правили до момента. Отборът има много млади футболисти, както и опитни. Надявам се да създадем сплав и да реализираме задачите. През миналия сезон ЦСКА 1948 беше един от най-качествените в Първа лига. Доста положителни резултати за тим, който преди малко влиза в елита. Миналата акция беше много мощна за ЦСКА 1948. През тази година има спад в играта, само че считам, че тези неща ще се трансформират. С Николай Киров работихме сносно в Арда. Надявам се това нещо да го предадем и тук. Работата се вижда на терена какво сме постигнали. Феновете да са търпеливи и да знаят, че ще дадем всичко от себе си и се надявам да носим единствено победи ", сподели Емил Мартинов.

Крум Стоянов, от своя страна, добави: " Идвам да работим и да реализираме триумфи. Дай боже ЦСКА 1948 да тръгне нагоре. Амбициите са едни - да пораства тимът и да побеждава във всеки мач. Имат много огромни качества младите. Дай боже да работят колкото се може повече, да се развиват и да оказват помощ на тима да побеждава. Засичал съм се с множеството момчета. Първо на терена сме играли един против различен. С Жорката сме били в Берое. С Галин съм се засичал в националния тим, тъй че с множеството няма да имам проблем с акомодацията. Много добър експерт е Николай Киров. Фактите приказват. Треньор №1 на 2020 година е. Аз няма какво да кажа за него. Феновете би трябвало да имат самообладание и да поддържат тим, тъй като това ще е нужно, с цел да реализираме по-добри резултати. Дано в края на шампионата да се поздравим с оптимално положително класиране.
 От ФК ЦСКА 1948 излязоха с публична позиция за допинг абсурда
От ФК ЦСКА 1948 излязоха с публична позиция за допинг абсурда

Вижте какво написаха " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР