Новите филми от поредицата Междузвездни войни си поставиха за цел

...
Новите филми от поредицата Междузвездни войни си поставиха за цел
Коментари Харесай

Тъмната страна на някои фенове на „Междузвездни войни“

Новите филми от поредицата " Междузвездни войни " си сложиха за цел да разнообразят актьорския състав на галактическата сага, откакто в първите две трилогии от нея съвсем всички артисти са бели мъже, заяви Франс прес.

 
" Rogue One ", " Силата се пробужда ", " Соло " и " Последните джедаи " събраха големи доходи, като редица основни функции, в това число на Рей , Фин и Джин Ерсо , бяха поверени на дами и цветнокожи.

 
Това решение на компанията " Дисни " обаче разкри тъмната страна на част от почитателите, които с всички сили се противопоставяха на измененията в обичаната им кино поредност.
 
" Ще е незаслужено да се каже, че " Междузвездни войни " има проблеми с почитателите си, само че сагата фактически има проблем с белите мъже, които са нейни почитатели ", съобщи кинокритичката Кейли Доналдсън .

 
Тези поклонници, някои от които са расисти и женомразци , са ядосани, че обичаният им галактически свят не е отдаден само на тях.  

A post shared by (@join.the.countdown) on Jun 27, 2018 at 1:50pm PDT
" Последните джедаи " е подложен на критика, че разпространява прогресивни политически полезности и унищожава свързаната със сагата митология.

 
Белите артисти Марк Хамил , Адам Драйвър и Донал Глийсън заобиколиха рецензиите, само че американската актриса с виетнамски генезис Кели Мари Тран бе обект на язвителни забележки в обществените мрежи.
 
Тран, която се превъплъщава в облика на Роуз Тико , по-рано този месец закри страницата си в Instagram , с цел да постави завършек на същинско расистко и сексистко кибер гонене.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР