Новите DeFi проекти въведоха усъвършенствани технологии в блокчейн екосистемата. В

...
Новите DeFi проекти въведоха усъвършенствани технологии в блокчейн екосистемата. В
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Защо анализаторите казват, че BTCS е предназначен да стигне над $250

Новите DeFi планове вкараха усъвършенствани технологии в блокчейн екосистемата. В бързо изменящия се софтуерен свят на DeFi, вълнуващи планове нахлуха в пространството с голяма полза.

Тези планове също употребяват блокчейн технологията, само че имат нови софтуерни промени, в това число пластове за смарт контракти и смарт логаритми.

Тъй като DeFi продължава да се развива, тези планове играят основна роля в оспорването на обичайните финансови способи като актуалните банкови системи. Тези планове оферират и чудесни капиталови принадлежности за вложителите.

Например, Bitcoin Spark е нов DeFi план, който предлага на вложителите сходен късмет за вложение в Биткойн, когато той беше $2.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е авангардна блокчейн технология, която има за цел да обезпечи разнообразни способи за генериране на доходи за участниците в блокчейн.

Платформата употребява консенсусен механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP).



Валидаторите, участващи в плана, получават заплащане за генериране на нови токени и повишение на сигурността. Проектът има лична валута, BTCS, която се употребява като токен за заплащане на такси за газ.

Прогноза за цената на Bitcoin Spark

Цената на Bitcoin Spark може да се увеличи на фона на упования бичи пазар, който може да се случи през първите тримесечия на 2024 година

Крипто анализаторите считат, че планът ще зададе нови темпове в крипто бранша. Дигиталната валута към този момент е основала интерес измежду огромните и дребните вложители, макар че се намира в четвъртата си фаза на равнище предварителна продажба.

Анализаторите настояват, че BTCS е предопределена да стигне до над $250

Крипто запалянковците имат вяра в скока на новия план за цифрова валута – Bitcoin Spark.

Нова новаторска платформа предизвиква мащабируемостта и прозрачността в екосистемата на счетоводните книги. На фона на крипто зимата на пазара, платформата е предопределена да се показва необикновено, защото няколко бизнесмени се насочиха към нишата, подготвени да влагат капитала си.

Децентрализираната платформа употребява напълно нова система за пътна карта. Пътните карти са от значително значение, защото изобразяват развиването на даден план от началните етапи към интервала след стартирането му. Пътната карта е добре създадена и в детайли разказана от една фаза до друга.

Дигиталните валути би трябвало да бъдат проверявани посредством одиторска стратегия. Ето за какво три безапелационни одиторски компании – Cogitos, Contract Wolf и Vital Block – са направили одит на системите за смарт контракти на платформата и процесите за опознаване на клиенти (KYC).

За разлика от Биткойн и Етериум, които употребяват механизми за доказване на работата и на залога, Bitcoin Spark съчетава двата механизма в нов – доказателство за процеса. Мрежата употребява механизма proof-of-process за награждаване на валидатори, които генерират нови блокове в екосферата.

Платформата разполага и с калкулатор на възнагражденията, който оказва помощ на валидаторите да потвърдят облагата на мрежата, преди да се включат в потвърждаването на блокове.

Освен това мрежата разполага с четири пласта: пласт за осъществяване, където се основава блок, до момента в който се избират валидатори; пласт за консенсус, който дава опция за реализиране на съглашение сред всички валидатори; инспекция на валидността на новия блок; пласт за рандеман, който улеснява обработващата мощ и пласт за награди, който разпределя премиите в екосистемата.

Задушаването на мрежата е проблем, с който се сблъскват някои платформи за цифрови валути, като да вземем за пример Етериум.

Bitcoin Spark предизвиква валидаторите посредством своите олекотени операционни системи. Това усилва броя на валидаторите на платформата, които вземат участие в създаването на плана. Когато броят на валидаторите внезапно нарасне, тогава сигурността на мрежата се усилва. Освен това олекотената дарба на Bitcoin Spark улеснява работата на мрежата с дребни захранващи устройства.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР