Новите дати за турнира по тенис Sofia Open за този

...
Новите дати за турнира по тенис Sofia Open за този
Коментари Харесай

Sofia Open ще бъде през октомври

Новите дати за шампионата по тенис " Sofia Open " за този сезон ще бъдат одобрени доникъде на юли, оповестиха от ATP. Срещите от главната скица на конкуренцията в " Арена Армеец " трябваше да стартират на 28 септември, само че поради пандемията от ковид и смяната в календара, обвързвана с преместването на Откритото състезание на Франция с начална дата 27 септември, надпреварата в българската столица ще се организира по-късно през годината.

От ATP през вчерашния ден разгласиха ревизирания календар за 2020 година, само че единствено до 4 октомври, когато би трябвало да приключи " Ролан Гарос ", а до месец ще разгласят и програмата от шампионати до края на акцията.

" Целта ни е да пренасрочим оптимален брой шампионати, с цел да спасим допустимо най-голяма част от сезона. Това изисква големи старания и всекидневни договаряния, с цел да намерим подобаващи нови дати, които да удовлетворяват и уредниците на обособените съревнования. Надявам се да успеем да се оправим и да осигурим задоволително надпревари до края на годината ", разяснява шефът на ATP Андреа Гауденци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР