Новите COVID мерки у нас стават факт на 7 септември,

...
Новите COVID мерки у нас стават факт на 7 септември,
Коментари Харесай

Новите COVID мерки и как бизнесът се подготвя за тях

Новите Коронавирус ограничения у нас стават факт на 7 септември, а бизнесът към този момент стяга редиците за всеобщи митинги из цялата страна. Фитнесите ще работят с потенциал на 30%.

„ Смятам, че тези ограничения ги имаше преди две години. Това е непълен локдаун. Ние няма по какъв начин да си позволим да работим с този потенциал, без да има компенсации. Ще излезем на митинг, тъй като желаеме да функционираме”, описа пред камерата на NOVA Мартин Гачев, шеф на фитнес зала.

Ще спрат ли новите ограничения туристите, за които почивката занапред стартира? „ Мерките касаят най-вече музеите. На „ Царевец” може да се разхождате и без маска. Ще бъде спазвана физическа отдалеченост и скупчването на доста хора. Емблематичните музеи навън ще бъдат отворени и могат да бъдат посетени по всяко време”, изясни Светла Йорданова.

С лятото не желаят да се разделят и по морето, ще се наложи ли поради новите ограничения браншът да постави несвоевременен завършек на сезона? „ Според мен след въвеждането на новите ограничения ще има сериозен отлив. Има огромна неустановеност около взетите решения. Много румънски туристи към този момент анулираха ваканциите си”, споделя хотелиерът Георги Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР