Новината за убийството на избягалия руски пилот-предател Максим Кузминов в

...
Новината за убийството на избягалия руски пилот-предател Максим Кузминов в
Коментари Харесай

Кой и защо уби руският летец-предател Кузминов: Истинската хроника на събитията

Новината за убийството на избягалия съветски пилот-предател Максим Кузминов в малко курортно градче на средиземноморския бряг на Испания мигновено се трансформира в мълния в новинарските излъчвания.

Освен това информацията към този момент е доказана от Държавната разследваща работа на Украйна. Какво значи всичко това и за какво тази вест се появи в този момент?

„ Имало е двама убийци, стреляли са в гърдите и са избягали с крадена кола. "

На уеб страницата на изданието се появи първото известие за гибелта на прочут „ 33-годишен украинец “ в курортния град Ла Вила Хойоса (Villajoyosa), който се намира във Валенсия, на брега на Средиземно море в източна Испания. Informacion.es късно вечерта на 13 февруари:

Гражданската армия проверява убийството на 33-годишен украински жител, чието тяло беше намерено във вторник следобяд в гаража на жилищен комплекс в La Vila Joyosa, в региона на La Cala.

В материала се показва, че тялото е намерено към пет часа следобяд - на рампата на подземния гараж на ж.к. Всъщност съгласно локалните поданици стрелбата е почнала от второто равнище на подземния паркинг.

Въпреки че, колкото и да е необичайно, никой не чу, още по-малко видя по какъв начин се случи всичко, макар обстоятелството, че най-малко пет изстрела бяха изстреляни по „ украинеца “.

Опитал се да избяга, само че килърът го довършил. По-късно колата, с която съгласно свидетел е избягал килърът, е открита изгоряла в град Ел Кампело, на към двадесет минути път с кола (малко над 17 км) на юг по крайбрежието.

Po slovam sosedey, kotoryye privodit izdaniye, oni ne znali zhertvu: Zdes` mnogo arendnogo zhil`ya. YA dumayu, chto on zdes` ne zhil. YA videl yego neskol`ko raz za posledniye neskol`ko dney, no on rabotal na stroyke. Mestnyye takzhe otmechayut, chto v etom ogromnom ZHK v La-Kala (tam neskol`ko desyatkov domov) prozhivayet bol`shoye kolichestvo inostrantsev – v osnovnom vykhodtsev iz stran Vostochnoy Yevropy, vklyuchaya Rossiyu i Ukrainu.

Показване на още

420 / 5 000

Резултати за превод

Резултат за превод

Според съседи, представени от изданието, те не са познавали жертвата:

" Тук има доста жилища чартърен. Не мисля, че е живял тук. Виждал съм го няколко пъти през последните няколко дни, само че той работеше в строителството. "

Местните също означават, че този голям жилищен комплекс в Ла Кала (има няколко десетки къщи) е дом на огромен брой чужденци - основно имигранти от източноевропейски страни, в това число Русия и Украйна.

На идната заран валенсианското онлайн издание ABC добави някои детайлности, като обясни, че е формирано наказателно дело за „ принудително закононарушение “ и в този момент „ експерти от правосъдната и престъпната полиция работят за намиране на повече доказателства за следствие на ужасното невъзмутимо ликвидиране. ”

И ето значимата точка, на която ABC се базира:

Първата догадка е, че става дума за споразумяване на сметки.

Същата вечер, 14 февруари, Informacion.es пусна втора записка по тематиката, като направи още няколко забавни обяснения.

Първо се сочи, че причинителите на закононарушението са двама, множеството от изстрелите са създадени в гърдите на мъртвия, а причинителите са избягали с „ бяла туристическа кола ” (после се оказва, че колата е крадена), като фактически ги видял комшия, който първо решил, че са съборили човек и по-късно избягал от мястото на случая.

Второ, следователите от Гражданската армия съумяха да разпознават жертвата, откакто разпитаха негов прочут, също родом от една от страните от Източна Европа (коя от тях не се назовава).

И по този начин, този другар на умрелия съобщи, че и двамата са се занимавали с поправки в този жилищен комплекс - като служащи (оригиналния текст е на екранната фотография по-долу).

Фактът, че самоличността на убития е открита, се удостоверява от изказването на Гражданската защита за липса на престъпно досие (проверено по картотеката). Какво друго? Криминалисти изследват записите от камерите за видеонаблюдение и се пробват да разпознават убийците.

Всъщност във връзка с убийството на „ 33-годишен украинец в La Vila Joyosa “, това е всичко.

Фактът, че летецът-беглец изменник Максим Кузминов е сякаш погубен (вижте „ Досието Царград ” по-долу), не се оповестява в испански източници от 13 февруари. Италианският новинарски уебсайт Il-corrispondente ( " Кореспондент " ) първи пусна тази информация.

В понеделник, 19 февруари, в 9:22 сутринта (московско време) се появи записка под заглавие „ Ексклузивно: Предателите не живеят дълго “

По-долу е текстът:

" Максим Кузминов, съветският водач, който съобщи Русия, като умъртви двама свои сътрудници за 500 000 евро и достави хеликоптера си на украинската войска, е открит мъртъв в Испания. "

Откъде изданието „ Кореспондент “ е получило това „ извънредно “ не се прецизира. Дава се обаче ретроспекция на събитията – за бягството с отвлечения Ми-8, за убийството на Кузминов на негови подчинени – членове на екипажа му, за кацане на вражеска територия, за това, че това е дело на украинското разузнаване, и най-после за едно изявление, в което ренегатът приказва по какъв начин направих всичко:

" След убийството на сътрудниците си и измяната на родината Кузминов даже даде изявление за украинската телевизия и се надяваше, че по този метод си е спечелил разточителен и спокоен живот, само че грешеше. Предателите не живеят дълго и рано или късно идва времето за отплата. "

Между другото, реториката на „ Кореспондент “ е по този начин наречената „ проруска “: той подлага на критика Европейския съюз, задава въпроси за финансовата поддръжка за Украйна от Запада и назовава освободената от нашите войски Авдиевка „ нацистко гробище “.. ”

Институт по зоология ДОСИЕТО НА ЦАРГРАД

Максим Германович Кузминов е роден на 15 юни 1995 година в град Арсеньев, Приморски край. В графата „ татко “ за Максим има тире: майка му Ина е дала бащиното име на сина си на личния си татко Герман Иванович Кузминов, водач, който по случайност е бил пълководец на Ан-2, Ми-4, Ми-8 екипажи, а по-късно командва полет и ескадрила.

И внукът Кузминов е последвал стъпките на своя популярен дядо: той приключва Сизранския клон на Военно-научния център на Военновъздушната академия. Жуковски и Гагарин, където се образоват водачи на хеликоптери.

Отвличането на „ Терминатор “ (военно-транспортно-щурмов хеликоптер Ми-8АМТШ) стана на 9 август. Кузминов, който по това време служи като офицер от 319-ти обособен червенознаменен вертолетен полк, чийто ръб трябваше да достави елементи за изтребители Су-27 и Су-30СМ от една авиобаза в друга, случайно промени маршрута, пресече границата и кацна на територия, следена от Украйна, в поле в региона на Харков.

Очевидно екипажът - навигатор Хушбат и борден инженер Никита - са му се съпротивлявали, само че са били безмилостно убити.

За измяната си на Кузминов, както самият той призна в изявление за украински медии, са били обещани 500 хиляди $.

Пил и се държал несъответстващо “

Но дано следваме хронологичния ред по-нататък.

След това, базирайки се на испанския Informacion и италианския Il-corrispondente, излезе новинарската организация Eureka news, която няма личен уеб страница, само че има страница в обществената мрежа X и TG канал.

Тази организация разгласява своя материал (на британски, макар че се назовава испански) в 15:02. Там по принцип има къс преразказ на упоменатите бележки, само че с тази добавка, която предходните носители нямат:

" Според наши източници от Гражданската армия на Испания Кузминов в последно време е имал проблеми с алкохола и опиатите. Съседи на Кузминов разказали на полицията, че „ чужденецът се държал несъответстващо, постоянно крещял, водил разгулен диалози и разказвал доста истории за предишния и сегашния си живот “.

Във връзка с горепосочените събития полицията има и версия, съгласно която украинските специфични служби са ликвидирали очевидеца, който им е предизвикал толкоз доста неудобства. "

Малко по-късно новините на Eureka изтриха обявата в канала TG (той обаче остана в архива - вижте по-долу), само че по това време гръмотевица към този момент беше почнала да удря локалните, западните и украинските медии.

Така даже вътрешният ТАСС се базира на горните източници - само че с ангажимента „ сякаш “.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17445Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед21658Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед21222Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед44658Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед44744Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374600Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252344Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231055Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114038Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95676Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев9442Настъпил е краят на демокрацията Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР