Новината съобщи актрисата Диана Димитрова, която е решила отново да

...
Новината съобщи актрисата Диана Димитрова, която е решила отново да
Коментари Харесай

Диана Димитрова се отказва от театъра, става аниматор

Новината заяви актрисата Диана Димитрова, която е решила още веднъж да става художничка и да остави сцената и малкия екран. Екранната лекар Огнянова упрекна в принуждение Юлиан Вергов по време на фотосите на сериала " Откраднат живот " и от този момент уговорките й секнаха, напомня Hotnews.bg. Тя няма нова работа в театъра, като играе единствено в представления, в които участваше още преди разразяването на абсурда с побоя от страна на Вергов. За последно феновете ще могат да я видят като Ирина в " Тютюн " на театъра във Варна в зрелище, което ще се играе в столицата.

" За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след огромната - Невена Коканова! 63-тото последно зрелище с мое присъединяване ще бъде в София. Беше чест и да съм доктор Огнянова, макар компликациите и да владея най-ценната премия, тази от Вас за най-любима актриса ", показа Димитрова.
Реклама
Тя е учила в Художествената академия и зад тила си има илюстрации за детски книжки и изложения, само че в този момент става художник-аниматор. " Приета съм в една от най-хубавите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! ", похвали се актрисата. Твърди, че сама отхвърля предложения за телевизионни участия.

" Не ме виждате на никое място по малкия екран, тъй като отхвърлям участия...Нямам нито една гнусна реклама с която да Ви неистина, макар хилядите оферти.Винаги съм била отровена до болежка и поради това не съм комфортна.Винаги съм била откровена до болежка в интервютата си и в дейностите си.Винаги съм била тази, която ще каже истината ", приключва изповедта си Диана.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР