Новината, която всички фенове на Формула 1 очакват с нетърпение,

...
Новината, която всички фенове на Формула 1 очакват с нетърпение,
Коментари Харесай

Ще стане ли чудо с Шумахер? Пращал положителни сигнали

Новината, която всички почитатели на Формула 1 чакат с неспокойствие, може и да стане факт. Легендата на този спорт Михаел Шумахер е дал леки признаци на усъвършенстване, написа немското списание "Бунте ".

Бивш управител на Шумахер прикани: Кажете истината!

Според информациите от изданието, фамилията му е обнадеждено, че може да се стигне до здравно знамение и той да се възвърне. Източник от фамилията твърди, че Шуми "праща сигнали от неговия далечен свят ".

Същият източник твърди, че Пилето се оправя добре, предвид на събитията. Неговата добре поддържана през годините физика му пособия да е в положително общо положение, макар че от четири години е неконтактен.

"Корина (бел. авт. брачната половинка на Шумахер) и децата му се надяват, че денят на здравното знамение ще пристигна. Надеждата не е умряла ", е представен да споделя източникът пред списание "Бунте ".

Михаел Шумахер е настанен в специфична клиника до дома му в Женева, наоколо до известното локално езеро. Според информациите, лекуването му коства по 120 хиляди евро на седмица, а за него се грижи екип от 15 физиотерапевти и медицински сестри, които го обгрижват по 24 часа дневно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР