Бившият наставник на ЦСКА - Георги Василев - сподели мнението

...
Бившият наставник на ЦСКА - Георги Василев - сподели мнението
Коментари Харесай

Гочето: Ценностната система на Армията се е променила

Бившият ментор на ЦСКА - Георги Василев - показа мнението си за равенството на " алените " с Крумовград.

" ЦСКА още веднъж разочарова и като резултат, и като отборно държание в отбранителен проект! Състоянието на алените в последните мачове е безрадостно. Определено в клуба стават някакви придвижвания, които се отразяват и на тима, само че това не може да е опрощение. Явно ценностната система на " Армията " се е трансформирала. Преди, когато се загубеха точки, когато имаше поредност от слаби резултати и игри, ставаше гражданска война! Винаги се е вдигал огромен звук, имало е придвижване на пластовете, до момента в който в този момент като че ли всичко се приема умерено, равнодушно, либералистичен... Самите играчи се слагат в извънредно неуместна обстановка, която не отива на ЦСКА.

Двубоят с Крумовград бе прелестен за наблюдение, само че тежките проблеми в отбраната на алените още веднъж лъснаха. Прекалено доста са пробойните в отбранителен проект. Крумовград от своя страна играеше дисциплинирано и извърши задачата си, а точно да не загуби срещата. Станислав Генчев го чака положително бъдеще, тимът му сподели тактическа зрялост.

Но да се върнем към ЦСКА. Там е нужно нещата да се трансформират генерално. Разочарованието е огромно. Ако гледаш първите 20 минути на мача с Крумовград, ще си кажеш, че това не е ЦСКА - апатични, без никакво предпочитание за игра, за борба.

" Червените " имаха мощен интервал след 25-ата минута, който продължи и в огромна част от второто полувреме. В нападателен проект тимът показва добра креативност, само че се направиха много пропуски. Иначе концепциите ги имаше. Отдавна ЦСКА не бе изработвал толкоз положения.

Човек постоянно живее с вярата за по-добро и по този начин ще е и това лято, само че неприятното в тази ситуация е, че го няма лицето на смяната. С всичко са нагърбени Филип Филипов и Стоян Орманджиев, които към този момент носят отговорността. Трябва да има ясно обрисуван път, само че най-малко на този стадий той някъде криволичи. Има прекомерно доста подозрения, неразбираеми неща... Няма чиста форма в ЦСКА. За да се каже, че клубът е поел по нов път, върви в съответна посока и с ясна визия. И това напълно разумно се отразява и на тима. Треньорът не знае дали ще остане, играчите ги е обзело равнодушие. Много въпросителни, а малко отговори ", разяснява Гочето пред " Тема спорт ".
 Левски с открити тренировки до мача с Крумовград
Левски с открити тренировки до мача с Крумовград

Николай Костов ще има късмет да си побъбри с последователите на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР