Новинарят Юксел Кадриев изпраща отиващата си 2023 година с рекордно

...
Новинарят Юксел Кадриев изпраща отиващата си 2023 година с рекордно
Коментари Харесай

Юксел Кадриев се ошишка здраво

Новинарят Юксел Кадриев изпраща отиващата си 2023 година с рекордно тегло. Само за последната година той е наддал с повече от 10 кг и към този момент мъчно си намира публични облекла. Най-потърпевши от този факт, са стилистите от bTV, които се виждали в знамение, до момента в който му намерят подобаващи ризи и сака. Запознати издават, че напълняването на новинаря се дължи на нездравословния метод на живот, недоспиването, напредващата възраст, както и алкохолът, несъмнено.

 

На едни от последните фрагменти, Кадриев наподобява по този начин, като че ли не може да си поеме мирис, а бялата му риза го е стегнала злокобно, като че ли всеки миг ще се пръсне под напора на килограмите му. А и няма по какъв начин другояче да е, поради, че е трансферирал 130 кг. Освен това през март, той чукна 50-ака, което също си оказва въздействие. Прави усещане, че с изключение на напълнял, е и оплешивял тук-там, а косата му е и много посивяла. И въпреки да се мъчи да не се предава на напора на възрастта, не му се получава.

На камък удря и вталяването му. Освен, че не съблюдава диета, постоянно му се случва да се храни късно вечер и заради тази причина всичко му се лепяло. Все по-рядко имал време за разходки, за каране на колело, плуване и други физически занимания.

 

В началото на кариерата си, той бе строен и мускулест, и тогава хиляди дами въздишаха по него. Припомняме, че кариерата му започва като телохранител на Евгени Минчев, в чийто дом се подвизаваше.

 

От известно време в медийните среди се носи мълвата, че Кадиев ще бъде уволнен поради това, че името му бе забъркано в скица за нелегално живеене в общински апартамент, както и поради множеството му лапсуси като водещ на новините. Надебеляването му в допълнение накланяло везните в интерес на уволнението му или най-малко в понижаването му като редови кореспондент.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР