Нови снимки от годежа показа Бруклин Бекъм. Младият фотограф сподели

...
Нови снимки от годежа показа Бруклин Бекъм. Младият фотограф сподели
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм показа още снимки от годежа - slava.bg

Нови фотоси от годежа сподели Бруклин Бекъм. Младият фотограф показа в Instagram няколко фрагмента, от които се вижда, че той е паднал на колене, с цел да изиска ръката на Никола Пелц.

От своя страна бъдещата младоженка също показа най-вълнуващите моменти от предлагането в обществената мрежа. На една от фотосите тя прегръща 78-годишния си татко Нелсън Пелц, който преди малко се е съгласил тя да се врече във безконечна честност.

„ Не мога да си показва живота си без теб, бейби. Караш ме да се усещам толкоз специфичен и да се усмихвам от самото начало “, написа най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм, като даде обещание постоянно да бъде до своята годеница.

„ Бруклин, ти си моят свят “, написа Никола в своя профил, а нейният избраник ѝ отговори„ Обичам те толкоз доста, бейби, xxxx “.

Младата двойка възнамерява две сватбени церемонии. Едната ще е по еврейските обичаи, защото фамилията на Никола Пелц доста държи на това.

Вече са ясни и първите посетители в листата за сватбата – Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, които са близки другари на родителите на младоженеца. Друга известна персона, която сигурно ще участва на бракосъчетанието, това е Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР