Нови съмнения за преизползване на вече продадени билети в градския

...
Нови съмнения за преизползване на вече продадени билети в градския
Коментари Харесай

Мрежата гърми заради СНИМКА на билетче, продадено в Пловдив

Нови подозрения за преизползване на към този момент продадени билети в градския превоз на Пловдив. Пловдивчанка споделя, че сплескан и замърсен билет получила от лидера на рейс, обслужващ линия номер 36. Възмутената дама сигнализира за станалото в обществената мрежа Фейсбук през уикенда. Тя споделя и фотография, на която се вижда положението му.

„ Ето подобен сплескан и замърсен билет ми даде водачът на рейс по линия 36! При въпроса ми „ Какъв е този сплескан билет? “ Ми беше отговорено „ Що, къв е? Ако искаш, дай ще ти го изгладя„, написа Минка И.

„ Пета приложимост “, установи Тери А.;

„ Това си е за Национална агенция за приходите. Напишете една тъжба и опишете случая и я входирайте. Ще им потърсят отговорност за укриване на налози “, счита Спас Г.

„ Затова първо дано ние преди да хвърлим билетите в коша, дано ги накъсаме на ситни късчета, с цел да не могат да ги препродадат! И второ предписание: Не връщайте билети на водача! “, написа Криси П.

Данни за препродажба на билетчета за рейсовете в Пловдив се появи още преди месеци. В голям брой медийни изявления по тематиката даже бе разказан пътя на захвърления документ за пътешестване от кошчетата край спирките до ръцете на други пътни.

По информация на trafficnews.bg работещ личен състав в градския превоз „ върти бизнес “ посредством към този момент продавани билети. По този метод облагата от продажбата не се регистрира, а парите прибират същите чиновници. Нещо повече – във въпросната скица са забъркани и трети лица, които имат уговорката да разравят контейнерите за изхвърлени билет и против скромна сума пари да ги продават на водачи и кондуктори.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР