Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка

...
Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка
Коментари Харесай

Викторио към лекарите: Прострелях детето, прострелях детето

Нови разкрития по двойното ликвидиране на едногодишното бебе и майка му Дарина описа Нова тв. Спешните лекари, отзовали се на сигнала за простреляни дете и мъж, споделиха какво са видели, когато са стигнали до мястото на случая.

Д-р Марчел Стефанов и доктор Емил Тарашоев са на чело на медицинските екипи, които се отзовават на сигнала за простреляните едногодишно бебе и Викторио Александров. Първо кола за спешна помощ викат за момиченцето. По думите на лекарите положението на бебето е било извънредно тежко.
Още по тематаВикторио споделил на таксиджията, че Дарина е умъртвила другото им детеВикторио се оправдавал, че гръмнал дъщеричката си, тъй като се спъналВикторио заплашвал Дарина, че майка й ще падне от терасата, до момента в който простираВикторио желае у дома, не се чувствал добре в килията. Съдът отхвърли (снимки)Марковски: Викторио няма да лежи доживот поради калпавия законТаксиметровият водач, возил Викторио: Мислех, че карам самоубиец, а не убиецМадлен Алгафари: Викторио сигурно е дете, което е търпяло някакво страдание
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР