Нови полицейски шефове в Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Бургас –

...
Нови полицейски шефове в Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Бургас –
Коментари Харесай

Бопаджия от София оглави МВР-Пловдив

Нови полицейски шефове в Пловдив, Пазарджик, Благоевград и Бургас – всичките са фрагменти на Борба с проведената престъпност

Комисар Георги Чергов, шеф на столичния бранш на звеното за Борба с проведената престъпност, е новият шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Той бе персонално показан в дирекцията от вътрешния министър Калин Стоянов.

Чистка в Министерство на вътрешните работи няма, рокадите в Областните дирекции не са по политически аргументи, съобщи Стоянов.

Също от през днешния ден полицията в Бургас е с нов шеф.

В Благоевград пък поста поема Даниел Димитров, доскорошен шеф на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше показан от заместник-министър Кирил Ценкин.

В ОДМВР – Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев представи Даниел Луков, до в този момент беше шеф на отдел в ГДБОП.

Там, където върша смени, слагам хора, на които вярвам и считам, че ще се оправят най-добре с работата си, разяснява Стоянов във връзка напускането на шефове на Областни дирекции.

В Министерство на вътрешните работи кадрува единствено и само министърът на вътрешните работи, сподели още Стоянов.

Той добави, че някогашни и в този момент напускащи постовете си управителни фрагменти в системата се причисляват към звено, което поучава министъра.

То било основано по времето на Бойко Рашков.

Стоянов считал, че на въпросните хора „ им се дава размер от работа, данни, които могат да проучват “ в поддръжка на работата на ведомството.

Стоянов е безапелационен, че в случай че инспекциите в Районното ръководство в Стамболийски покажат непозволени дейности, безучастие или други съставомерни дейности от страна на отстранения към този момент шеф Ангел Керпиев, ще се носи отговорност, в това число наказателна.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР