Нови подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби с

...
Нови подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби с
Коментари Харесай

Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, бил близък с политици-милионери


Нови детайлности за 44-годишния предприемач Симо Касабов, който преби с тенис ракета жена си и тя е в тежко положение в пловдивската УМБАЛ " Св. Георги ".

Разследващи потвърдиха, че точно той е нанесъл зверския побой, откакто заварил половинката си да приказва по телефон, в който няма инсталирано устройство за следене и подслушване. Разярен, сграбчил тенис ракета и я смазал от пердах. Те постъпила в болничното заведение с голям брой хематоми, счупени ребра, раздран далак и спукано тъпанче, огласи зам.-районният прокурор Атанас Илиев.

Мъжът бил патологично ревностен. Инсталирал подслушвателни и проследяващи приложения в телефоните на жена си и на двете им деца. Многократно ги заключвал у дома. Има данни и за други побои.

Двете им деца по щастлива случайност не са били у дома, когато е станал побоят, написа 24smolian.com.

Касабов се занимава със строителство и търговия. " На пръв взор обикновено семейство, само че брачната половинка е била подложена редовно на домашно принуждение ", разяснява Илиев.

Бизнесменът е арестуван. Ако бъде потвърдена виновността му, законът планува от 3 до 10 години затвор за причиняване на тежка телесна щета.

Състоянието на дамата е тежко, направена ѝ е интервенция за унищожаване на далака, заяви прокурор Илиев. Оказва се, че докторът, който прегледал потърпевшата в болничното заведение, я познава. През 2018 тя още веднъж е призната с контузии от същия лекар и тогава му споделила, че е паднала по стълбите.

Симо Касабов е задържан и следва мярката му да бъде удължена на 72 часа с разпореждане на прокуратурата. Касабов е родом от родопското село Змеица и е първи братовчед на Павел и Румен Вълневи, които бяха притежатели на българо-американската телевизия BIТ. 

Той има 6 компании, които се занимават с консултантска активност, импорт и експорт, произвеждане, преправка и комерсиално посланичество и ходатайство, произвеждане на електрическа сила, течни, твърди и газообразни горива, а също по този начин и с покупка, градеж или обзавеждане на недвижими парцели за продажба, импорт и търговия с козметични артикули.

Семейните фотоси в обществените мрежи демонстрират живота на едно щастливо семейство със съществени финансови благоприятни условия. Зад тази фасада обаче нещата явно са трагични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР